Пальто і жакети 25 Union в окремій категорії
Зараз підшуковую верхній одяг, але не хочу переглядати весь каталог одягу поспіль. Мені зручніше знайти розділ, де зібрані саме пальта та жакети, щоб можна було спокійно порівняти моделі між собою. Хочу бачити різні фасони на одній сторінці, адже це допомагає краще оцінити варіанти. Для мене важливо, щоб у кожної позиції були фото, бо саме вони дають уявлення про довжину та загальний вигляд. Не хочу відкривати кілька різних категорій, якщо шукаю конкретно цей тип одягу. Потрібно переглянути весь перелік без поспіху та порівняти моделі між собою. Якщо хтось уже користувався зручним розділом із таким асортиментом, підкажіть, де його знайти.
8 Views

Я нещодавно переглядала пальто і жакети 25 Union в окремій категорії каталогу, і це значно полегшило пошук. У межах сторінки представлені моделі різного фасону та довжини, тому можна порівняти кілька варіантів поспіль. Кожна позиція має фото, що дозволяє оцінити вигляд ще до переходу в картку товару. Мені сподобалося, що всі пальта та жакети зібрані разом без необхідності відкривати інші розділи каталогу. Я змогла переглянути весь перелік на одній сторінці й спокійно визначитися з відповідним варіантом. Такий формат допомагає зосередитися саме на цьому типі виробів. У підсумку вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.