top of page

Front Porch Sports Network Group.

Public·62 members

Duke Evan
Duke Evan

Якось захотілось трохи оновити гардероб

У мене це все почалося доволі спонтанно, бо я взагалі не фанат довгих походів по магазинах і зазвичай беру щось просте, аби було зручно. Але тут якось захотілось трохи оновити гардероб і виглядати більш зібрано, а не як завжди, подруга порадила звернути увагу на один український бренд.

6 Views
th bes
th bes
yesterday

Мені теж знайома ця історія, бо я довго не могла знайти щось середнє між масмаркетом і дуже дорогими брендами. Постійно було відчуття, що або переплачуєш за ім’я, або отримуєш слабку якість, і коли натрапила на цей бренд, спочатку просто подивилась, що у них є. Потім замовила одну річ на пробу, і вона реально стала однією з улюблених, бо зручно, не парить і виглядає нормально навіть після кількох прань. Я зараз іноді заходжу на офіційний сайт, щоб глянути новинки або перевірити, чи з’явилось щось схоже на те, що вже брала. Це не виглядає як реклама, просто зручно мати місце, де можна спокійно переглянути варіанти і не губитися серед купи незрозумілих брендів. Ще подобається, що вони самі шиють, і якось більше довіри до цього, бо видно, що це не просто перепродаж. Я навіть почала більше звертати увагу на українських виробників після цього досвіду, бо реально є нормальні варіанти, які не втрачають вигляд через пару тижнів.

Members

bottom of page